onze activiteiten

Wekelijks

Iedere dinsdag voormiddag kunt u weer deelnemen in de Trefring. Dit is een gelegenheid om elkaar in gezellige sfeer te ontmoeten. De insteek is samen een gezellige ochtend te hebben onder het genot van een kop koffie of thee.
Activiteiten die wij doen zijn :
Het laatste wereldnieuws doornemen,
Spelletjes,
Iets lekkers maken b.v. Soep,
Uitstapje,
Kaarten of Rummikub,
Bingo.

Wij vragen een bijdrage van € 2,00 per keer en de deelname is vrijblijvend. U heeft hiervoor geen indicatie nodig. Loop gerust een keer binnen, u bent van harte welkom. Mocht u graag vooraf een gesprek hebben neem gerust contact op. 
 Mail naar: r.vanderheijden@jozefoord.nl of E.Voets@jozefoord.nl
of bel 06-15838126.

Kosten € 2,00

Soos voor Vinkelse senioren op donderdag middag

Wi kunnen u mededelen dat in verband met de versoepelingen de senioren soos op donderdag middag weer geopend is van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Dus voor een middag Biljarten kaarten sjoelen rummiekub enz kunt je op de donderdag middag weer bij de Groeiring terecht.

 

Kosten: eigen gebruik drank.

Eetpunt

Het voornemen is om per  maart het eet punt in de Groeiring weer te openen. Dit is de eerste maandag van de maand dus op 7 maart.
Onze gastvrouw Sjaan v Leijden zal de vaste deelnemers tijdig bericht geven.

Kosten

Wonen in de Groeiring

Als u naar een senioren woning in de Groeiring zou willen verhuizen dan moet u ingeschreven staan bij Woonservice Den Bosch/ Mooiland. Wij als bestuur hebben geen invloed op de toewijzing. Als u staat ingeschreven en u krijgt bericht dat een woning in de groeiring vrijkomt, dan moet u wel zo snel mogelijk reageren.

Heeft u vragen en/of advies met betrekking tot “De Groeiring” dan kunt u ons bereiken per E-mail  groeiringvinkel@gmail.com. Wij zullen u altijd een reactie geven.

8 Years Experience

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support