Groeiring

Beschermd wonen en steunpunt voor senioren

 

Telefoon: (073) 5326347

 

E-mail:   groeiringvinkel@gmail.com

  Nieuws rubriek

 

De Groeiring

 

Coronacrisis

Vanwege de coronacrisis zijn de activiteiten voorlopig niet mogelijk. Zodra het mogelijk is zullen we de activiteiten weer op gaan pakken.

 

Rabo Clubsupport 2019

Ook dit jaar hebben wij weer meegedaan met deze leuke actie van de Rabobank. Dit heeft een bedrag van € 192,00 opgebracht, wat we kunnen besteden aan nieuw serviesgoed. We bedanken degene die op onze groeiring gestemd hebben.

 

Nieuw bestuurslid

Ellie van Zoggel is toegetreden als nieuw bestuurslid van de Groeiring.

We heten Ellie van harte welkom. Ellie zal het penningmeesterschap van Piet van de Ven overnemen.

 

Rabobank Clubkascampagne 2018

Ook dit jaar hebben wij weer meegedaan met deze leuke actie van de Rabobank en…. met een leuk resultaat, want dankzij de 75 stemmen van leden, die onze stichting een warm hart toedragen, heeft deze actie toch weer € 300,00 opgebracht, die we kunnen gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe semiprofessionele koffiezetautomaat in de recreatiezaal, want de huidige is ook alweer 10 jaar oud.

 

Bewegen voor Ouderen

De voormalige deelnemers aan de gym op donderdagmorgen kunnen ook deelnemen aan het Activiteitencentrum op de dinsdagmorgen, waar ook aandacht besteed wordt aan de noodzakelijke beweging.

Mocht u daarvoor interesse hebben en de dinsdagmorgen vrij kunt maken voor wat eenvoudige maar sportieve beweging en een gezellige bijeenkomst loop dan even binnen om kennis te maken, u bent u altijd welkom vanaf 09.00 uur. U kunt ook alleen meedoen met de bewegingsoefeningen, want bewegen blijft belangrijk, dus….

 

Activiteiten- cq. Ontmoetingscentrum

Iedere dinsdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur komen de deelnemers graag naar ons Activiteiten- cq. Ontmoetingscentrum en maken dan ook dankbaar gebruik van een voormiddag van gezellig samenzijn met dorpsgenoten onder een goede begeleiding van Everdine Voets samen met onze vrijwillige dames.

Bent u op dinsdagmorgen in de gelegenheid en hebt u ook interesse voor deelname of kent u iemand, die ook wel mee zou willen doen, neem even contact op met een van onze Vinkelse huisartsen; de ouderenadviseurs mevr. Elly van den Hombergh en dhr. Jo van Lokven kunnen u hierover ook persoonlijk adviseren.

Een officiële indicatie van de huisarts is niet van toepassing, de deelname is geheel vrijwillig met maar een kleine bijdrage van € 2,00 per week.

 

Eetpunt

Iedere eerste maandag van de maand van 12.00 tot 13.30 uur kunt u in de recreatiezaal met een 20-tal of meer gasten in een gezellige sfeer deelnemen aan een smakelijke maaltijd, die iedere maand in een ander menu wordt opgediend door ca. 6 á 7 vrijwillige dames.

Wilt u ook deelnemen aan dit smakelijk uitje, het menu is altijd aantrekkelijk met soep, hoofdgerecht en een heerlijk toetje.

De komende bijeenkomst is maandag 5 november.

Een telefoontje met onze cöordinator Sjaan van Leijden en u kunt het met haar bespreken, tel.: 073-5322095.

 

Soos voor Vinkelse Senioren

Donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur in de recreatiezaal.

 

Voor meer informatie zie onze website www.groeiringvinkel.nl of bij een van onze bestuursleden.